Mummy Tummy tréning

 

Mummy Tummy tréning

A szülést követő kezdeti időszak a megismerkedés, az összeszokás életszakasza. Minden új, varázslatos. Ebben a kezdeti időszakban kezdjük el újratanulni a hasizom és a gátizom aktiválást.  A várandósság alatt a baba növekedésével párhuzamosan változik a női test is. A hasizomzat és a kötőszövet hónapokon keresztül fokozott terhelésnek van kitéve. A változások okoz(hat)nak funkció vesztéseket. A szétnyílt hasizomzat a várandósságtól függetlenül is ki tud alakulni.
A mummy tummy tréning bármilyen okból fennálló szétnyílt hasizomzat regenerációját szolgáló terápiás módszer, gátizom erősítéssel és légző tornával. A hasfal regenerálása több szempontból is fontos. Elsősorban a derékfájások elsődleges okai, valamint diszkomfort érzetet okoz, amitől a hasfal estére elfárad és „nagyobbnak látszik”. Ezt mind a hasizomzat elgyengülése okozza. Az újbóli megerősítése a megfelelő izomfűző kialakításával, mely magában foglalja a gátizomzatot, a mély hátizmokat, a fenék izomzat megerősítését, kialakul egy erős kötőszöveti rendszer. Csökken és megszűnik a derékfájdalom, az izomzat tónusossá válik, mely képes a megfelelő aktivációra a mindennapokban.
Az órák a természetes szülést követő 7. héttől, császármetszést követően a 12.héttől látogathatók. Törekszem az órát mindenki számára élvezhetővé tenni, így a korcsoportok összehangolásával dolgozom.

Áraink
  •  Állapotfelmérés, vizsgálat, kezelési terv felállítása, első kezelés: 8000 Ft
    (60 perc, FDM kezelés, torna betanítás, kinezio tape felhelyezés, minden napok ergonómiája)
  •  A gyógytorna folytatása a kezelési terv szerint haladva: 6000 Ft
  •  Gyermekek kezelése (14 éves korig): 5000 Ft
  •  Kinezio tape felhelyezés, FDM kezelés: 4000 Ft
  •  Kiscsoportos óra alkalmi jegy: 2000 Ft
  •  6 alkalmas bérlet kis csoportos órára: 11000 Ft

 

Áraink Forintban értendők.