FDM kezelés

FDM Kezelés

Gondolom ismerős mindenkinek a “jajj, lehajoltam, és úgy maradtam”, vagy “egy rossz mozdulatban meghúztam a kezem”. Ilyenkor fájdalmak hátterében legtöbbször a kiszáradt, összetapadt fasciális sérülések állnak. Ez a módszer helyi jelleggel kezeli a fasciális elváltozásokat. Mivel a kötőszövetekben van a fájdalomérző érzékszervek nagy része, így ez a módszer kissé fájdalmas, de annál hatékonyabb. A terápia során a fájdalmak fontos jelentéssel bírnak, ezért nem javallott fájdalomcsillapító bevétele a kezelés előtte. Fontos még, hogy 2-3 napig ne terheljük meg testünket utána, lehetőség szerint kerüljük a meleg kezeléseket, szaunát, forró fürdőt, masszázst. 

Szomi-Kovács Enikő

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Gyógytornász Karán szereztem 2010-ben. Kezdetben a Péterfy Sándor utcai kórházban dolgoztam le 3 évet, majd a házi ápolásban folytattam ortopédiai, traumatológiai és reumatológiai betegekkel.

A rugalmas munkaidőt kihasználva a Kelenfa Családi és Szabadidő Központban dolgoztam. Szüléssel és szülés utáni hasizom regenerálással foglalkozom közel 10 éve.

Jelenleg csak online órákat tartok.

Telefon: +36 70 229 65 71
Email: info@restartstudio.hu

Borsos Boglárka

2005-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem gyógytornász szakán.

Munkám során nagyon sok csodás gyógyulást tapasztaltam, mégis voltak esetek,amikor kevésbé volt látványos az eredmény, vagy azt, csak hosszú hónapok alatt értük el. Majd rátaláltam a kötőszöveti terápiákra, és azonnal beleszerettem. Számomra evvel lett teljes mindaz, amivel annak idején én a gyógytornász szakmát választottam.

Telefon:  +36 20 212 1271
E-mail: bogifajdalomterapia@gmail.com