Gerinctorna

 

Gerinctorna

Célom, hogy a helyes ülés beállítását, a helyes testtartást, a korrekciókat, minél szélesebb körhöz tudjam eljuttatni. Szellemi munka végzés közben, a napi 8-12 órás ülés rendkívüli módon megterheli a gerincet és az izomzatot. A kialakuló kórképek, mint a derékfájdalom, izomgörcsök, porckorongsérv a gyakori fiziológiás panaszok, melyek az ülő munka negatív hatásaiként jelentkeznek.
A megfelelő módon elsajátított testtartás, ülés, állás, járás mind pozitív irányba tudják befolyásolni a még nem kialakult vagy a már kialakult változásokat egyaránt. A torna során teljesen átmozgatjuk a testet, a gerincet, a vállak, csípő területét. Átmozgatással és nyújtással lazítjuk a megrövidült izomterületeket, javítva a mozgástartományt, így a szabadabb és teljesebb funkciót elérve a kívánt ízületben, végtagban.  A helyes testtartás kialakítása segíteni tud a járás, a futás okozta rázkódások tökéletesebb elnyelődésében, óvva a porckorongjainkat.
A megfelelően átmozgatott izomzatban izomfűző kialakítása a célom, ami alátámasztja és stabilizálja a kismedencét, tartja a derekunkat. A hasizom elölről támaszt és megfelelő sorrendben aktivizálva dolgozik a függőleges testhelyzetben a gravitációval szemben. Az így megerősödött törzsizomzatunk jó stressztűrő képességgel véd a hétköznapi kihívásokkal szemben.

Áraink
  •  Állapotfelmérés, vizsgálat, kezelési terv felállítása, első kezelés: 8000 Ft
    (60 perc, FDM kezelés, torna betanítás, kinezio tape felhelyezés, minden napok ergonómiája)
  •  A gyógytorna folytatása a kezelési terv szerint haladva: 6000 Ft
  •  Gyermekek kezelése (14 éves korig): 5000 Ft
  •  Kinezio tape felhelyezés, FDM kezelés: 4000 Ft
  •  Kiscsoportos óra alkalmi jegy: 2000 Ft
  •  6 alkalmas bérlet kis csoportos órára: 11000 Ft

 

Áraink Forintban értendők.